среда, 11. март 2015.

Rezultati Trošimo Testere Tag-a



Konačno donosim rezultate neslavnog TT Tag-a koji je završen još krajem prošlog meseca. Da se razumemo, meni je ovaj zadatak bio prilično zanimljiv i koristan jer sam se otarasila kutije sa testerima koje mesecima premeštam s jednog mesta na drugi. Počela sam sredinom januara koristeći uporedno i regularnu svakodnevnu kozmetiku. Neke stvari ću definitivno kupiti u originalnoj veličini a zbog nekih mi je drago što se nisam prevarila pre nego što sam ih isprobala na ovaj način. Sve u svemu zanimljivo iskustvo i dok se ponovo ne nakupi pomenuta kutija, stopiram sa šarenim minijaturicama.
Nivea In Shower mleko,Revlon UniqOne maska za kosu i MaVie parfem su testeri iz GlamBox-va i svaki mi je bio odličan. Prva dva sam već koristila i bila zadovoljna dok sam parfem poželela da kupim jer je po mom ukusu.
Još dva potrošena parfemčića, uzorak Avon ruža u narandzastoj boji, Yves Rocher lagani tečni puder, Nivea šampon i L’Occitane krema za ruke predivnog bebećeg mirisa.

Balea Q10 maska protiv bora i Freeman noćna maska sa kamilicom i matičnjakom su razočaravajuća iskustva skoro identičnog dejstva. Iritirale su mi kožu, peckale i nimalo mi nisu prijale. Kada se pojavila ova Freeman maska htela sam da je kupim ali srećom uzeh ovo malo pakovanje da prvo probam. Ne znam šta bih sad sa njom...Druga maska iz iste firme je sa mineralima iz Mrtvog mora i ona je već nešto sasvim drugo. Pročišćava kožu, osvežava, zateže i prijatno hladi. Idealna za period godine koji nas tek čeka.
Palmolive gel za tuširanje sa cvetnim letnjim mirisom, još jedan Nivea In Shower tester i najveće otkriće ovog TAG-a Collistar piling za telo takođe iz GlamBox-a. Prvo veče kada sam probala ovu divotu, izašla sam iz kade, sela za lap-top i potražila gde ima da se kupi. Miris, tekstura sa idealnom veličinom granulica i osećaj nahranjene kože bez potrebe za daljim mackanjem, su samo sitnice kojima me ovaj preparat kupio. U planu je nabavka i detaljna recenzija istog.
Ovo su kremice za bebe koje sam naravno ja koristila uglvanom za negu posle depilacije. Ukoliko naiđete na Dr.Plant kozmetiku bez razmišljanja probajte, odlična je kako za bebe tako i za mame.
Pro Nails krema za ruke sa mirisom lavande i jasmina, lagana je, hdratantna i brzo se upija.
Sledeće probano na slici je C-Thru parfem, Lancome prajmer, Mixa CC krema, Yves Rocher tečni puder i Max Factor Skin Luminizer puder sa kojim sam takođe zadovoljna. 
Preparati za kosu koje sam potrošila su Amika maska, Amika ulje i Amika krema koje svakako želim da probam i na duže staze. Šampon Revlon UniqOne je sjajan i testeri su bili prilično veliki i dovoljni za bogato pranje moje duge kose. Stavljeni su na spisak za kupovinu kao i Marakesh ulje i tretman za ispravljanje kose. Zatim tu su još i Multiactiv maske, Nivea šampon i balzam za bojenu kosu i šampon protiv peruti kao i zaostala maska za kosu Aura Explicit posle farbanja.

Kreme za lice su najbrojnije a evo i koje sam sve isprobala.

Gerovital krema za zatezanje i Gerovital Plant hidratantna krema. Nova Avon Nutri Effect krema za zrelu kožu, Bioten Genovate dnevna krema, Nivea dnevna, noćna i krema oko očiju Cellular Anti Age, Victoria krema sa ekstraktom puža i Victoria krema sa arganovim uljem. Zatim još jedna Nivea dnevna krema sa vitaminom E, Eucerin Hialuron Filler dnevna i krema oko očiju i Loreal Revitalift Magic Blur krema za korekciju nepravilnosti.

Ono čega sam imala najviše su testeri Yves Rocher krema jer prilikom svake kupovine sam dobijala svežanj raznoraznih kremica. Sve su jako dobre i kvalitetne, prijale su mi i negovale moju kožu danima. Sigurno ću nekada sebe počastiti i većim primerkom jer sam zadovoljna kako su se ovi mali pomagači ophodili prema mom licu.

Bogata dnevna krema Riche Creme obogaćena sa 30 ulja.
Fluid protiv bora sa dragocenim uljima.
Dnevna krema Ovale Lifting za zatezanje i protiv bora.
Noćna krema za zatezanje i protiv bora Ovale Lifting.
Serum za podizanje kože Ovale Lifting.
Anti Age Global krema za predeo oka protiv bora.
Elixir 7.9 krema za mešovitu kožu.
Riche Creme noćna krema obogaćena uljima.
Riche Creme okoloočna krema obogaćena uljima.

Kako vam se dopada ovaj odrađeni zadatak? Koristite li i vi testere?

7 коментара:

  1. Ti si se dobro mackala sa ovolikim testerima :). Ja ih nekako gomilam pa podelim nemam običaj da ih trošim , baš retko .

    ОдговориИзбриши
  2. I meni je ovo bio prvi put da sednem i rešim da ih se otarasim :)

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман13. март 2015. 02:09

    Svaka cast, ovo iziskuje pre svega volju, a zatim i vreme i upornost :) Volim da skupljam testere, ali ih trosim periodicno. Zadnje sam potrosila Eucerinove, medju njima i ove iz posta, i bas su mi prijale sve te kremice ( iako su za suvu kozu a moja je mesovita ). Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ja ih skupljam ali nikad do sad ih nisam sve odjednom iskoristila...I meni su prijale Eucerin kremice kao i YR, već planiram kupovinu :)

      Избриши
  4. divno, pedantno i precizno opisano. veeeliki +, i naravno meni omiljeno puuunooo slicica :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puuunooo :) drago mi je da neko prepoznaje trud, još je daleko od onoga kako zamišljam...

      Избриши
  5. Uuuu blago tebi sa tolikim testerima..kako dolazis do nji?ja zelim da kupim neku kremu od Yves Rocher-a ali kako da prvo dodjem do testera??a imam malu bebicu i ne mogu da se setkam..))

    ОдговориИзбриши