субота, 21. март 2015.

Savršen par #5



Titulu savršenog para ovog meseca poneli su mirišljavi tretmani za negu ruku iz kolekcije Planet Spa Blissfully Nourishing sa Afričkim šea maslacem.


Pre nego što sam sela da napišem ovaj post, častila sam svoje ruke ovim tretmanom i cenim da će ovo biti najkraći post koji je najduže pisan jer svaki čas njuškam ruke.


Upakovani u istu bež ambalažu sa zlatnim logom i namirisani identičnom božanstvenom aromom, ovaj dvojac pruža i podjednako dobru negu.

Prvi korak je piling za ruke i stopala sa Afričkim šea maslacem (ovaj piling nisam koristila za stopala već jedino na rukama pa ću vam pisati isključivo o tom iskustvu), guste kremaste teksture sa sitnim granulicama koje prilikom masaže uklanjaju mrtve ćelije sa kože.

Na čiste i suve ruke umasirati i kružnim pokretima nežno istrljati ruke, prste i deo oko zanoktica. Ostaviti par trenutaka i isprati toplom vodom. Ruke ostaju predivno mekane, glatke i mirišljave. Čak i posle ovog pilinga imam utisak da su ruke dovoljno nahranjene. Piling je dovoljno nežan da ne iritira i dovoljno jak da je omekša i ukloni ogrubelu kožu. Dovoljna je vrlo mala količina jer se lako razmazuje i dosta je gust, poput kreme. Meni stoji na lavabou i iako piše da se koristi 1 do 2 puta sedmično, ja ga koristim češće. Pakovanje je od 75ml i cena mu je bila 399 dinara na sniženju u jednom od prethodnih kataloga.


Masku iz iste kolekcije sam takođe koristila za ruke, uglavnom u kombinaciji posle pilinga. Obogaćena je parafinom koji pruža koži dodatnu negu. Koristi se tako što se u tankom sloju nanese na ruke, drži 5 minuta i ispere. Za intenzivnije dejstvo, ruke umotajte u topao peškir ili navucite zagrejane pamučne rukavice. Savršeno mekane i hidrirane ruke su ono u čemu možete uživati ostatak dana. Masku sam takođe kupila na sniženju za 369 dinara i pakovanje je nešto veće od pilinga, 125ml.


Pored savršenog delovanja na kožu koju pružaju ova dva preparata, miris je ono čemu ne mogu odoleti! Poput karamelizovanog šećera i mlečne čokolade pomešane sa najslađom marcipan tortom. Jedva uspevam da im odolim!


Da li ste probale nešto iz ove kolekcije?

Нема коментара:

Постави коментар