уторак, 24. март 2015.

Martovski GlamBox

Da nije ovog blogger-a za mobilni, ne znam kako bih u roku od odmah objavila svoj martovski GlamBox i svoje prve utiske...
Još se nisam pošteno otreznila od februarskog izdanja koji me oduševio, kad eto ga poštar sa novim paketićem. Moram priznati da ovaj put nisam očekivala "bogznašta" tako da se nisam toliko ni razočarala. 

Prve momente sam podelila na Instagramu a prve utiske upravo kuckam...

Jedini proizvod u originalnoj veličini je serum za oštećene krajeve Subrina professional PHI Repair Elixir 70ml. Sadrži vitamin E i silikone koji zagladjuju površinski sloj kose. Ne sadrži parabene i formaldehid. Kako ništa nemam ove marke u svom kupatilu, radujem se da ga isprobam. Puna cena mu je 980din.

Sledeća je noćna krema protiv starenja Ayna cosmetics u tester pakovanju od 12ml. Hranljiva krema koja stimuliše ćelije na prirodnu regeneraciju i bori se protiv pojave novih bora. Puna cena pakovanja od 50ml je 3414din. Dobila sam i kupon sa 20% popusta prilikom on line kupovine njihovih preparata.

Nivea je opet prisutna ovog meseca i tu su dva testera. Dezodorans Invisible For Black&White od 35ml i Cream Smooth gel za tuširanje od 50ml.
Oba sam već koristila i bili su sasvim ok. Dezodorans ne ostavlja bele fleke na odeći i pruža zaštitu od znojenja. Miriše osvežavajuće i puna cena mu je 334din.
Gel je takođe prepoznatljivog svežeg mirisa i njegova gusta krema neguje prilikom tuširanja. Puna cena je 253din.

I na kraju testeri iz luksuznog brenda Shiseido koje ću, sudeći po ceni, jedino probati ovom prilikom. Tester kreme za dubinsku instant regeneraciju od 5ml bio je upakovan u ovu sjajno crvenu kutijicu.

Na prospektu ove kompanije bili su zalepljena ova tri testera u kesicama od po 1ml.
Shiseido Bio Performance Super Corrective serum za regeneraciju kože, protiv starenja i pada tonusa kože lica. 30ml ovog seruma košta 12490din.
Shiseido Advanced Super Revitalizing Cream je brzoupijajuća dnevna krema za revitalizaciju. Puna cena je 12390din za 50ml ove kreme.
Shiseido Super Corrective Eye Serum otklanja umoran izgled područja oko očiju. Ima lifting efekat i otklanja tamne kolutove. 15ml košta 9490din.

Naravno sve je stiglo u prelepoj kutiji sa zavezanom (manjom nego inače!) mašnom, uredno složeno i uz prateći flajer za svaki preparat.
Iskreno, nisam baš oduševljena ovaj put ali to me nije omelo da poručim aprilski GlamBox!
Kako se vama čini? Hoćete li i vi poručiti naredni?

2 коментара:

  1. Nisam se pokajala sto nisam uzela ovo izdanje.. Opet stavljaju akcenat na proizvode za borbu protiv bora i to mi se ne svidja.. Proslo je bilo odlicno, mislim da cu za april naruciti :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ništa nisi propustila ovaj put, mada vidim da se u nekim kutijama nalazila Gosh šminka, to bi mi malo popravilo raspoloženje ;)

      Избриши