уторак, 3. фебруар 2015.

Januarska Beauty Kanta

Potrošenih preparata prošlog meseca je bilo vrlo malo iz dva razloga tj. dva TAG-a. Potroši 10 do proleća i TT taga. Kao i svako dobro i poslušno dete dajem sve od sebe da što bolje uradim svoj domaći zadatak.
Prva kategorija su preparati za lice. Potrošeni favoriti izuzev jednog koji sasvim sigurno više neće boraviti u mom kupatilu.
Anew Ultimate serum za lice je bio moj pogodak meseca decembra i o njemu možete pročitati ovde. Sjajna stvar za zatezanje lica i svakako ću ga opet poručiti.
Yves Rocher piling za lice sa kajsijinim košticama takođe odličan. Vrlo blag, pogodan za svakodnevno korišćenje čisti i pilinguje kožu ostavljajući je glatkom i sjajnom. Kremast, mirišljav i dovoljno gust kako bi vam pakovanje od svega 50ml uz redovno korišćenje trajalo mesecima.
O fenomenalnom Roc paru sam takođe pisala i posle potrošenih proizvoda mogu slobodno da kazem da su zaista opravdali poverenje koje reklamiraju. Micelarnu i dalje stavljam na prvo mesto ispred hvaljene Bioderme (koju trenutno koristim).
Loreal pena je moje jedino razočarenje sa slike. Ovde ćete pročitati prve utiske a vremenom se pokazalo da mi uopšte ne odgovara i da je na mom licu posle ove pene ostalo samo da se sanira učinjena šteta.
Ulje za tuširanje i mleko za telo sa arganovim uljem iz Yves Rocher-a su bili u probnim pakovanjima od 50 tj 30ml. Slatkast otužni miris i nedovoljno bogata tekstura je dovoljan razlog da se na ovim mališanima i zaustavim.
Avon Naturals piling od vanile miriše na jelkicu za kola sa pomenutom aromom. Sitne granulice poput peska i gusta krema obezbediće vam odličan piling i mekanu kožu nakon tuširanja. Nije agresivan i ne iritira kožu tako da je pogodan za svakodnevnu upotrebu.
Nivea baby puder koristim posle depilacije i ponekad se napuderišem od glave do pete za nežnu i mirišljavu kožu kao bebinu.
Mixa univerzalna tečnost za sve i svašta. Čisti kožu od šminke, tonira i umiruje iritacije. Blaga voda bez alkohola, sadrži glicerin i pogodna je za čišćenje nežne kože malih anđelčića.
Becolino kupku sa lavandom sam koristila kao gel za tuširanje pred spavanje. Lavanda koju sadrži miriše umirujuće. Blago peni i nežno čisti. Mislim da je za bebe previše agresivna a za nas previše blaga. Tako da je njen status (so called) ni tamo - ni ovamo.
Avon gel za tuširanje predivnog puderastog mirisa. Obožavala sam ga jer ostavlja kožu divno bebeći namirisanom.
Weleda krema sa nevenom kritičnog mirisa uglavnom korišćena kao krema za ruke i stopala. Masna i gusta odlično se pokazala za ove namene.
Bepanten mast takođe potrošen kao krema za ruke ali i kao mast za sitne ranice i ogrebotine gde je neprikosnoven.
Krema i samo dva komada dekorative su poslednje što vam iznosim iz moje beauty kante.
Krema za ruke iz Avon-a sa parafinom je ok. Prosečna nega i hidratacija. Ništa specijalno.
Golden Rose maskara za volumen je odlična i čak i više od toga. Ne kruni se, postojana,daje volumen u jednom nanošenju. Ako je negde nađete jer je stara kolekcija, obavezno je kupite. O D L I Č N A.
I na kraju moja polomljena i potpuno nova Catrice senka. Nisam je probala tako da ne mogu ništa da vam kažem jedino to da je bila kombinacija tri boje, narandzaste, zelene i ljubičaste. 
U kratkim crtama, ovo su bili potrošeni proizvodi u januaru.
Da li ste koristile nešto od ovog i da li nam se poklapaju mišljenja?

Нема коментара:

Постави коментар