понедељак, 3. новембар 2014.

Savršen par #1



S vremena na vreme ću vam pisati o savršenom paru, tj o proizvodima koji se savršeno kombinuju ili koji iz nekog razloga nisu ništa posebno sami ali u kombinaciji sa srodnom dušom daju svoj maksimum. Srećom, takvih je dosta.

Prvi par koji otvara sezonu je meni omiljena jutarnja družina.


 Micelarna voda koja me oborila s nogu i koja je  rame uz rame sa naveliko hvaljenom Biodermom je ova Roc.

 Radi potpuno isto, savršeno uklanja šminku čak i vodootpornu, čisti lice u jednom potezu, osvežava, apsolutno ne iritira kožu ni oči, bez mirisa...Za skidanje šminke sa očiju je koristim tako što natopim blaznicu, prislonim par sekundi na oko i samo obrišem. I to je to! Nema trljanja, kidanja trepavica i slično. Što se tiče ostale šminke po licu, dovoljno je samo prebrisati u par poteza i gotovo. U poslednje vreme je sve češće koristim umesto tonika. Pošto lice umijem penom, pređem blaznicom da uklonim eventualne zaostatke od noćne kreme i ostalih nečistoća koje se nakupe tokom noći. Tek tad osećam da mi koža prodiše.

 Na scenu tada stupa njena soul mate.


Ova krema je iz Roc linije za lifting efekat. Hidratantna formula namenjena je nezi lica sa borama, daje lifting efekat i zateže opuštenu kožu. E sad, moram priznati da još uvek nemam potrebe za tim ali koristim je preventivno, što bi rekli zlu ne trebalo...

Krema se po nanošenju odmah upija i zato je idealna kao podloga pre prajmera ili pudera. Lagane je teksture i odlično hidrira kožu.

 Ne osećam nikakve znake zatezanja ali kao što rekoh, to i ne tražim.

Oba preparata su odlična sama po sebi ali u mom slučaju ja ih koristim zajedno i rezultati su meka, hidrirana i sjajna koža. Šta više poželeti?

Cena micelarne je oko 1500 din za 200ml a kreme oko 2800 din za 50ml. Možete ih kupiti u svim bolje snabdevenim apotekama, u Liliju ili Metroploitenu.


Koji je vaš savršen par?

Pozdrav!

2 коментара: