петак, 20. фебруар 2015.

Cala maramice za skidanje šminke

Došli ste umorni s posla a čeka vas proces spremanja ručka? Ili ste se sručili na krevet izmrcvareni od maratonskog šopinga? Možda ne možete da odolite krofnastim obražčićima vaše bebe? Stondirani od pića i celonoćnog đuskanja nemate snage za ritual svakodnevnog čišćenja lica? Dalji logičan sled ovih događaja nije moguć bez prethodnog skidanja šminke.

Pošto sam sigurna da u ovakvim momentima kupatilo deluje daleko poput Amerike (osim ako ne živite tamo), pišem vam o malim pomoćnicima u narodu poznatije kao maramice za skidanje šminke.
Slučajno se desilo da kupim baš ove. Trebale su mi hitno a pošto su još i sa kolagenom (ne može da ne valja), nisam se dugo razmišljala.


Svi već znate da je Cala Američka firma i da se jedino može kupiti u omiljenom nam Alexandru. Pored raznorazne prateće opreme koju proizvode poput četki, sunđera, tufera, sredstava za čišćenje četkica, aplikatora...imaju i ove maramice u 7 varijanti. Sa alojom, krastavcem, zelenim čajem, pomorandzom, ružom, bez mirisa i pomenute, sa kolagenom.


Pakovanje je od kvalitetne i jake folije. Pri samom vađenju maramica izlazi samo jedna, što mi se posebno dopada jer nema potrebe za vraćanjem još dve-tri koje su krenule napolje. Maramica je glatka, bez tekstura po sebi. Gusto je tkana tako da se ne isteže pri korišćenju. Natopljena je srednje ali sasvim dovoljno da vam skine svu šminku u par poteza. Ono što me je osvojilo je da apsolutno ne iritira kožu čak ni moje hiper osetljive oči.


Posle skidanja šminke nema potrebe za ispiranjem jer ostavlja kožu čistom a kolagen je pritom dodatno neguje. Blagog mirisa, bez boja i ne ostavljaju gorak ukus na usnama ukoliko ste upravo skinuli ruž. Takođe, stiker kojim se otvor na pakovanju lepi, besprekorno radi što sprečava sušenje preostalih maramica. 

Za 264 dinara koliko koštaju, dobijate 30 brzinskih skidanja šminke i više vremena za opušten nastavak svih pomenutih situacija.
Koje maramice vi koristite za skidanje šminke?

Нема коментара:

Постави коментар