уторак, 7. април 2015.

Martovska Beauty Kanta

Bogat mesec je za nama bar što se tiče moje Beauty Kante. Napunjena do vrha praznim bočicama ovog puta mi je obezbedila dugometražni post i moja mišljenja o potrošenim preparatima u martu.

Kao i do sad, kantu sam podelila po kategorijama pa tako i jedan jedini komad šminke je na prvom mestu.

Da nije bilo TAG-a Potroši 10 do proleća verovatno ga nikad ne bih ni iskoristila do kraja. Pozdravljam se sa dugotrajnim Avon ružem Extra Lasting koji je bio solidnog kvaliteta ako zanemarimo to da sam omašila boju i da mi je svaki put šminkao i zube…Lagan, postojan nekoliko sati (4-5) i dobro pigmentovan.

Dove Oriinal stik protiv znojenja mi je bio odličan. Miris je dugotrajan, nežan za kožu ispod pazuha čak i odmah posle depiliranja. Ja nemam velikih problema sa znojenjem (pogotovo zimi) tako da ne znam kakav bi mi bio na tom polju kad temperatura malo poraste. Jedino što mi se nije svidelo je to da ostavlja bele tragove na odeći jer je prilično kremast.

O ovoj divoti sam pisala ovde i tvrdim da je ovo najmirišljaviji piling koji sam do sad probala. Sitne granulice su idealne za svakodnevnu upotrebu bez iritiranja. Blago pilinguje i neguje kožu ostavljajući sočan miris bobica na njoj.

Eucerin losion za telo predivnog mirisa je spas za kožu preko zime. Hrani, neguje i umiruje suvu kožu. Brzoupijajuća formula je lagane teksture i pogodna za osetljivu kožu.
Standardno dobri Balea gelovi za tuširanje osvežavajućeg mirisa. Pozamašne količine od 300ml, povoljne cene oko 170 din i odličnog kvaliteta, čine ove gelove jedne od omiljenih.

Foot Works krema za omekšavanje peta je uvek prisutna u mojoj kolekciji. Mažem ih pred spavanje i neguju kožu mojih stopala toliko da se ne sećam kad sam zadnji put koristila turpiju za iste?
Pantenol takođe sastavni deo moje nege. Koristim ga za sve, od glave do pete s tim što sam ovo pakovanje uglavnom koristila za omekšavanje zanoktica.

Dve prazne tester kremice iz PurityBox-a su anticelulit gel i krema za stopala iz Nikel kompanije. Obe blagog mirisa i nedovoljno ubedljive kako bih ih kupila u većem pakovanju.

Avon Care Rich Moisture je krema za svakodnevnu negu ruku, lica i tela. Lepog i čistog mirisa, gusta i hidrirajuća, idealna je za negu cele porodice. Odnos cene i kvaliteta je poprilično nerealan jer je krema svega oko stotinak dinara a pruza odličnu negu na sasvim zadovoljavajućem nivou.

Sa Still-om sam se družila prethodnih meseci i sudeći po ovim potrosenim preparatima, družićemo se još dugo. I šampon i balzam i pakovanje su mi bili više nego odlični. Svaki je iz različite linije ali sam ih koristila u kombinaciji sa drugim šamponima i balzamima kojih nema trenutno u ovoj kanti.
Pakovanje za kosu sa čokolodom mi je ko zna koje po redu. Uvek ga kupujem i ono je sastavni deo moje hair rutine. Šta reći osim da hrani, omekšava, neguje i ima miris od kojeg kosa miriše do sledećeg pranja.
Šampon koji duplo peni opravdava svoje ime. Čisti kosu i ostavlja je namirisanom pomorandzinim cvetom. Ne mrsi i pogodan je za kosu koja se brzo masti.
Balzam sa ekstraktom bisera je namenjen za produžavanje trajnosti boje. Sprečava da boja bledi  i daje joj sjaj. Namenjen dugoj i bojenoj kosi i fenomenalno miriše.

Gliss sprej iz TAG-a Potroši 10 do proleća nije ništa radio mojoj kosi i zato se više neću hvatati za tretmane ove vrste.
Takođe je potrošeno tester Marakesh ulja za kosu.

I na kraju preparati za lice kojih je bilo ponajviše ovog puta.

O Cala maramicama sam pisala ovde i bila sam jako zadovoljna. Skidaju šminku u par poteza i ne iritiraju kožu ni oči. Blage a istovremeno i dovoljno jake da otklone svu šminku sa lica.
Tonik za lice Eucerin je bio prosečan. Osvežava kožu i tonizira mada moram priznati da mi nije baš toliko prijao. Pojavile su mi se sitne bubuljice u vreme kad sam njega koristila tako da se još borim sa njima.

Sa uljanim gelom za umivanje Balea sam oduševljena!!! Žao mi je što mu nisam posvetila ceo post jer mi u početku nije bio toliko dobar. Nisam imala izgrađeno mišljenje do polovine potrošene tube. Shvatila sam da je nežan i da odlično skida šminku tek pred kraj. Prijao je mojoj koži i činio je sjajnom i glatkom. Mana je što je pakovanje od 100ml i jako se brzo troši. Ukoliko ga ponovo nađem u DM-u obećavam da ću ga ponovo kupiti i ispraviti propust napisavši recenziju.

Krema za lice iz Planet Spa linije je takođe potrošena u martu u okviru TAG-a. Hranljiva, luksuzna krema sa ekstraktom crnog kavijara je odgovarala mojoj koži. Gelasta formula se brzo upija i hidrira kozu tokom noći.
Moj prvi susret sa kremom iz firme Freshka Gora je ova krema neobičnog naziva Blago Licu Mom. Više je mast koja miriše na biljčice i sadrži sve prirodne sastojke poput meda i kamilice. Iako je gusta i teška, ova krema leči i hrani kožu i u vreme dok sam je koristila kao deo noćne nege, budila sam se sa predivno mekim i sjajnim licem. Mana joj je što umasti i kosu i posteljinu te tako nije pogodna za svakodnevnu upotrebu.
O Bioderminoj micelarnoj vodi nemam šta da dodam novo što već nije napisano. Čisto savršenstvo i tačka.

Testeri iz GlamBoxa su dva pudera Max Factor koji su bili odlični, krema Biodroga takodje dobra i Badem Ulje krema za lice koju ne bih nikom preporučila jer je nešto najlošije i najsuvlje što sam ikada stavila na lice. Tester u kremici pod brojem 3 je iz PurityBoxa. To je piling za lice od masline iz Nikelove kolekcije koji je kao i njegovi prethodnici bio neubedljiv.
Ovo je bila moja pozamašna martovska Beauty Kanta i kratki opisi potrošenih preparata. Da li ste koristile nešto od ovoga i da li nam se poklapaju mišljenja?
Pozdrav!

4 коментара:

  1. Fino si trošila, imamo neke zajedničke stvarčice, Still kod mene uvek može da se nađe kao i gliss prskalice, Avon đakonije, Balea, sve mi se dopada :)

    ОдговориИзбриши
  2. Meni je Dove stik i dalje neprevazidjen, probala sam mnoge druge, ali zaista je bez premca :) Pantenol krem me je spasio hiljadu puta (narocito posle depilacije nausnica:)). Obavezno cu kupiti Double Bubble s pomorandzom, ne znam zasto ali kosa mi se mnogo brzo masti u zadnje vreme. Eucerin tonik preskacem, nije bas jeftin, a kazes da je prosecan. Bioderma micelarna je odlicna, a MF Face Finity mi nije prijao (cementirao mi je lice), dok mi je Whipped bio ok (oba sam probala preko testera). Kristina

    ОдговориИзбриши
  3. Slažem se i za Dove i za Pantenol,neprevaziđeni su. Obavezno probaj Still-ove šampone ako već nisi,meni su odlični! ;)

    ОдговориИзбриши