уторак, 27. јануар 2015.

Epidemija EOS balzama za usne - prvi simptomi

Svetska kozmetička komora objavila je epidemiju virusa EOS i upozorila javnost na štetne posledice prilikom njihovog konzumiranja u vidu mirišljavih i premekanih usana, vrtoglavice uzbuđenja pri kontaktu i mogućih opasnosti od galopirajućeg pražnjenja novčanika. Simptomi obolelih od ovog virusa su konstantna opčinjenost, učestalo mazanje i nemogućnost zadržavanja na samo jednom balzamu.
Kao nosioce ovih opasnih virusa identifikovano je nekoliko glavnih osumnjičenih koji se krive za ovu  opasnu pomamu: Jennifer Lopez, Majli Sajrus i Kim Kardashian su samo jedne od njih i mole se građani da ukoliko ih slučajnu sretnu momentalno izvade svoje antiviruse u obliku fotoaparata i mobilnih telefona i tom prilikom ih fotografišu.

Naravno, moj imunološki sistem je neotporan na viruse ovog tipa i obolela sam u najkraćem mogućem roku. Krenulo je sa jednim, nastavilo se a koliko primećujem bolest ne stagnira i na ovom se neće zaustaviti. Pošto je situacija krajnje ozbiljna predstaviću vam neke od njih.

Balzam u zavodljivom pakovanju sa roze-belim vijugicama neguje usne čistim kokosovim mlekom i miriše na sirov kokos, ne onako kako smo obično navikli. Ostavlja kremast osećaj na usnama i blagu beličastu boju.
Plavo pakovanje u sebi krije vitamine iz borovnica i acai bobica. Miriše voćkasto i hidrira usne ostavljajući ih vidljivo vlažne.
Žuta kutijica sadrži malu vitaminsku bombu i prirodni miris limuna koji osvežava i leči ispucale usne. Prilikom nošenja ne napušta vas osećaj upravo popijene limunade. Ujedno i moj favorit za sad.
Med i dinja u kombinaciji pružaju voćno zadovoljstvo. Hidrirajući i hraneći, ostavljaju miris leta na usnama.
Ono što je zajedničko svima je 100% prirodni i 95% organski sastojci. Svaki sadrži ulje jojobe i šea puter. Prepoznatljivi su po originalnom i preslatkom pakovanju koji jednostavno mami da ga uzmeš.

Moji prvi utisci su da neguju dobro i da vrede koliko koštaju i da im je cena realna ali ona u Americi! Kod nas se mogu poručiti uglavnom na Facebook-u i ukoliko se još niste zarazile posetite Komšinicu Sikret kod koje je trenutno sniženje i cene su vrlo povoljne.

I za kraj upozorenje:
Balzam može izazvati zavisnost i poremećaje u ponašanju manifestovane pomahnitalim kačenjem slika po društvenim mrežama.
O neželjenim reakcijama i kontraindikacijama posavetujte se sa omiljenim blogerkama!
Da li ste i vi ob(d)olele?

6 коментара: