недеља, 7. децембар 2014.

Savršen par #3



Dolaskom hladnijih dana postepeno se menja moja rutina u negovanju tela. Biram što masnije, što gušće i hranljivije preparate. Ovu jesen mi je definitivno obeležila Weleda sa njihovim božanstvenim uljima.
 

Nemački gigant u proizvodnji prirodne kozmetike se bazira na moć organski uzgajanih biljaka i na njihovo blagotvorno i lekovito dejstvo na našu kožu.
Ova biljka je bogata masnim kiselinama i vitaminima B, E i F. Ulje pasjeg trna se primenjuje za negu kože, lečenju rana i kožnih bolesti. Takođe deluje i baktericidno. Ima aromatičan i  kiselkast miris, nešto poput citrusnog.
Kremasti gel za tuširanje je mlečno bele boje, pravi neodoljivo mirisnu penu i nežno čisti kožu.  


Deluje osvežavajuće i razbuđujuće na telo i um. Obiluje uljem iz ove biljke kao i uljem susama. Vrlo mala količina je potrebna za bogato kupanje ili tuširanje. Ja ga koristim tako što ga nanesem na mrežicu za kupanje i time istrljam kožu. Miriše aromatično i intenzivno, identično kao njegov saputnik iz ovog kratkog predstavljanja.

Ulje dolazi u staklenoj bočici od 100ml. Tečno je i lako se razmazuje. Nanosi se na vlažno ili suvo telo, ko kako voli. Koža ga brzo upija i kombinacija uz ovaj kremasti gel je dobitna za dugotrajni miris i efekat glatke i nahranjene kože. 
Često su na sniženju u Lilly-ju a puna cena im je oko 900din za gel i oko 2000din za ulje.

Da li ste koristile nešto od Welede?

Нема коментара:

Постави коментар