четвртак, 6. новембар 2014.

NYX baza za usne



Čini li vam se da u poslednje vreme glavnu ulogu u svetu našeg svakodnevnog make up-a više ne igra sama šminka koliko njena osnova? Puder nam više ništa ne znači ukoliko pre njega nismo stavile bazu da sve to lepo zagladi I popuni svaku poru ne bi li ten izgledao savršeno.  Želimo isto tako savršen manikir? Nema šanse ako pre lakiranja ne stavimo bazni lak ne bi li izravnao i zaštitio površinu nokta. Podrazumeva sa da nam senka neće “držati” ako ne nanesemo omiljenu bazu, čak ni boja neće biti tako intenzivna bez nje. U poslednje vreme ne može se ni maskara staviti dok pre nje ne namažemo sloj baze za gušće I duže trepavice. U celoj ovoj priči mislim da smo nepravedno zapostavili usne a znamo šta im sve priređujemo (pijemo kafu, grickamo,pričamo pričamo pričamo, smejemo se, jedemo, ljubimo se, pričamo pričamo pričamo…). Zato glavnu ulogu u ovoj epizodi poveravam bazi za usne.


Ja trenutno koristim Nyx lip primer, boja je deep nude, potpuno je prirodna I apsolutno se ne primećuje na usnama.

Olovka dolazi u elegantnom pakovanju od kvalitetne plastike I što mi se jako dopada ne zarezuje se.  Mehanizam za otvaranje je na dnu I pincip rada je na odvrtanje, možete izvući I uvući po potrebi. 


Sama olovka je voštana I dosta tvrda, ne topi se I mislim da će mi trajati čitavu večnost. Jednostavna je za korišćenje, suština je da olovkom pređete preko ivice usana da se ruž ne bi razlivao I skupljao u porice. Pretvara svaki ruž u dugotrajni a da pritom ne menja strukturu ni boju samog ruža. Ne skuplja se po ivicama I ne susi usne.  

Možete je kupiti u Alexandru po ceni od 739 dinara I ovo je investicija koja zaslužuje svaku pohvalu I mesto glavne uloge u filmu o neizostavnim bazama.
Na prvoj sličici je samo baza a na drugoj baza i ruž.


4 коментара: