четвртак, 26. децембар 2013.

Šampon za suvo pranje kose Pssssst!


U pet do dvanaest ste pozvani na sastanak koji toliko priželjkujete a danima ne stižete da priuštite svojoj kosi pranje? Ne očajavajte, postoji rešenje! Šampon  za suvo pranje kose kontradiktornog imena Pssssst! Naprotiv, svi treba da čuju za njega!

Proizvođač kaže da je to originalni šampon za suvo pranje kose, upija masnoću, otklanja prljavštinu sa kose, osvežava je, voda nije potrebna. Naprskaš, raščešljaš I mirise kao oprana kosa. Ja kažem  isto to I dodajem da kosa izgleda čisto I oprano, imam utisak da dodaje volumen i da je lakša za oblikovanje! Ovaj sprej je pravo čudo u bočici i  strahujem za industriju šampona I balzama :)


Upustvo za upotrebu:

Protresi bocu, na 5 cm od kose naprskati pramen po pramen od korena na dole. Sačekaj nekoliko minuta, raščešljaj kosu I napravi frizuru.

Predhodni sprejevi koje sam probala ili su  ostavljali  trag belog pudera u kosi ili su bili toliko alkoholisani da sam se gušila prilikom korišćenja. Ovaj nema nijednu pomenutu karakteristiku.

Dolazi u pakovanju od 50 grama što je idealno za putovanja. Staje u svaki neseser I mislim da pored ovakvog šampona ove zime više nema izgovora kako izaći na minus mokre kose…

 Cena: 299 din.


2 коментара: