недеља, 29. децембар 2013.

Moja nega lica



Sledeći  korak u mom predstavljanju je nega lica. Parafraziraću jednu našu novinarku koja je davno izgovorila jednu činjenicu i tako mi oduzela autorsko pravo na tu rečenicu za čitav život. Rekla je da je više namazala na lice nego na hleb. Ako me nekada vidite shvatićete o čemu pričam :)

Jedno od pravila lepog ponašanja je i to da se dame ne pitaju za godine i ja ću biti fino vaspitana da ne potežem često tu temu samo ću vam otkriti da za koju godinicu slavim punoletstvo... po drugi put :)

U mojoj kolekciji kozmetike za lice (kao i u svakoj), vlada potpuna anarhija. Nekad su na vodećim pozicijama skupocene kreme protiv bora, nekad su glavne pravljene pomadice iz apoteke, zatim vlast preuzmu naširoko rasprostranjene kremice iz supermarketa, u jednom momentu zaluta poneka bebi krema ... i tako se redovno vodi neobična borba za presto u mom kupatilu :)


Bojno polje izgleda ovako.

Anew Vitale gel za umivanje, Planet Spa maska za lice sa rasul blatom, Yves Rocher gel za umivanje sa kamilicom, Seba Med krema za osetljivu kožu, Avon Solutions zimski gel za umivanje, Eucerin gel, Avon Naturals krema protiv bora, Balea blaznice za skidanje šminke sa očiju, Yves Rocher dnevno noćna krema sa čistom kamilicom, Yves Rocher piling sa kajsijom, Freeman maske sa ananasom i Freeman maska zlatno zrno, Estee Lauder gel za umivanje, Estee Lauder dnevni losion protiv nesavrsenosti i Estee Lauder serum, Mixa micelarna voda za čišćenje, Yves Rocher micelarna vodica, Planet Spa noćno ulje za lice, Avon Anew kreme protiv bora dnevna i noćna, tonik za lice Solutions, piling za lice Avon, Freeman maska za lice sa limunom i mentom, 3u1 sredstvo za umivanje Avon, VIP tonirana krema,  Planet Spa maska za lice sa pirinčom i  Solutions uljano sredstvo za skidanje šminke.

O pojedinačnim preparatima ću, razume se, pisati posebno...

Нема коментара:

Постави коментар