уторак, 12. мај 2015.

MUST HAVE: Ebelin skidač laka u teglici


Pisati post o acetonu nije  nimalo laka stvar. Nema tu puno šta da se filozofira. Ili je dobar ili je loš. Skida ili razmazuje. Međutim ovo čudo iz teglice nije moguće opisati u par prosto proširenih rečenica.

Ebelin je Dm-ova marka koju karakteriše izuzetan kvalitet i pristupačnost. Pored raznoraznih sporednih kozmetičkih aksesoara, ovaj aceton je dugo bio na mojoj listi želja.  Prebačen je na listu favorita a evo i zbog čega.

Plastično pakovanje je u obliku teglice sa poklopcem na odvrtanje ispod kog se nalazi crni sunđer bogato natopljen skidačem laka. Zašto tako kažem? Zato što je skidač bez acetona i obogaćen pirinčanim klicama.
Zamisao izumitelja je bila da se na što jednostavniji i brži način otkloni lak sa noktiju kao i da se izbegne sva dodatna oprema koja nam je potrebna, vata, tuferi, bočice sa acetonom itd.

Ne znam kako vi ali ja izrazito mrzim pomenuto skidanje laka sa noktiju. Prvo iskupljam rekvizite, onda natopim vatu pa trljam. Nekad preteram sa acetonom a nekad stavim premalo. Pa opet sve ispočetka za svaki prst. A da ne pominjem skidanje šljokica koje vrlo često praktikujem? Smarenjeeeeeeeee...
Sa ovim je druga pesma. Nalakiran nokat stavim unutra, okrenem levo desno i gotovo! Bez mrljanja, bez razmazivanja, zabavno i povrh svega brzo! Bez obzira da li imate par slojeva laka, top coat ili šljokice, skida sve za par trenutaka. Čak i na samom pakovanju piše da skida i otpornije lakove. Iako ostavlja beli sloj ne isušuje nokte i zanoktice. Miris je klasičan ali ne guši prilikom korišćenja. 

Ne znam koliko će trajati jedno pakovanje (75ml) ali meni se već nekoliko puta isplatio.

Kupuje se u Dm-ovim drogerijama po ceni od (samo) 219 dinara.
Apsolutno sve pohvale i preporuke sa moje strane!
Da li ste probale nešto slično i kakva su vam iskustva?

2 коментара:

  1. Da imam u blizini DM nakupovala bih postenu zalihu ovog malise, a ovako mi ostaje samo da ti zaviiidiiim :) :D

    ОдговориИзбриши